Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam Sign In
  • Create Account
Photo

Problem with Lua_modules

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
OFFLINE   oleczek7

oleczek7

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
0
Unknown
Hi. I have problem with lua script. I downloaded this script http://mygamingtalk....-territory-lua/ and there is write 4. Add "autopromotion.lua" to lua_modules cvar. Ok I add this on my silent.cfg. When I run my server and type lua_status this gives me LUA API: No scripts loaded. I don't know why. My Silent version is 0.5.2 Anyone can help me ?

Edited by hellreturn, 08 July 2012 - 08:03 AM.


#2
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4391 posts
341
Will become famous
  • LocationFinland
Does the log say anything about the Lua script when the map starts?

Also, do remember to set the lua_allowedModules to empty unless you have the correct checksums for the script.

#3
OFFLINE   oleczek7

oleczek7

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
0
Unknown
Here is my Log:

Spoiler


#4
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4391 posts
341
Will become famous
  • LocationFinland

0:12 Lua API: can not open file autopromotion.lua


That is the line which tells the problem. Please make sure you have the file named autopromotion.lua in your silent folder.

#5
OFFLINE   oleczek7

oleczek7

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
0
Unknown
Yes. I have file named autopromotion.lua

#6
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4391 posts
341
Will become famous
  • LocationFinland
Please ensure that it is in the silent folder, there are no typos in the name and that the file is readable. By readable I mean that the file is accessible by the server process. For example you have copied the file there as a root or some other user then the server process is running. You need to chmod the file in such case so that the user account the server is running can access the file.

#7
OFFLINE   oleczek7

oleczek7

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
0
Unknown
On the picture there is autopromotion file and don't have typos.
Spoiler

Edited by oleczek7, 04 July 2012 - 03:19 PM.


#8
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4391 posts
341
Will become famous
  • LocationFinland
Please check the file type using command prompt and the dir command. There really is no bug with opening Lua files by the mod.

#9
OFFLINE   oleczek7

oleczek7

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
0
Unknown
Ok. Thx everythings now OK :).





Also tagged with one or more of these keywords: not a bug

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users