Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam Sign In
  • Create Account
Photo

Problem with commands&levels

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
OFFLINE   Cruz

Cruz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
1
A step in the right direction
When player is set to level 5, he has setlevel, not supposed to have. Removed it and tried to add shuffle instead (!useredit (silent id) add shuffle) and effect was it gave setlevel command back. How can this be fixed?

#2
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPip
  • 3805 posts
236
On the road to fame
  • LocationFinland
http://mygamingtalk....bot#.21useredit

You need to use flags

http://mygamingtalk....ermission_Flags

Also, you need to edit the shrubbot.cfg file for the level structure.

#3
OFFLINE   Dookie

Dookie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 383 posts
55
Getting Better
  • LocationCroatia
Okey lets clear this out, certain people when given lvl 5 have setlevel command, but they dont have s flag in shrubbot.cfg, it happends only sumtimes, happend 2-3 time's so far, and we got many people with lvl 5, so I dont understand how it happends...

#4
OFFLINE   Petbark

Petbark

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
30
Getting Better
The flags for shuffle and setlevel are both s except one is S and other is s.

Edit your shrubbot.cfg to make sure it is right then either restart server or join server and use rcon to readconfig.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users