Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam Sign In
  • Create Account
Photo

problem greeting_sound


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
OFFLINE   PIPICHE

PIPICHE

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
3
A step in the right direction
  • LocationMarseille France
Hello.
I have a problem with the file admins.cfg
I put this type of config for personal sounds for each admin that connects but no sound is played you could help me.
FYI these etblight its function on a server.
I will put the config and the pk3.
thank you in advance
 
[admin]
name     = ^7|^2M^3T^1C^7|^1*^1FloMeister^1*
guid     = 5656B32049051C3C59A00F0E261385D5
level    = 6
flags    = 
greeting = 
greeting_sound = mtc/custom/Flo.wav
 
[admin]
name     = ^7|^2M^3T^1C^7|^s*^7SuperNoob^s*
guid     = 1964989E3B6B9DD803A03865453B6629
level    = 4
flags    = 
greeting = 
greeting_sound = mtc/custom/supernoob.wav

Attached Files



#2
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4391 posts
341
Will become famous
  • LocationFinland

That is because there are no [admin] blocks used in the shrubbot.cfg. Please look http://mygamingtalk....bot#.21useredit to set greetings per player.

 

EDIT:

You may be able to use your old admin blocks to fill the database with the greetings easier with !readamins command. http://mygamingtalk....t#.21readadmins






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users