Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam Sign In
  • Create Account
Photo

loading configs (client side)

- - - - -

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
OFFLINE   pat30724

pat30724

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts
2
A step in the right direction
  • LocationSteenwijk, Netherlands

Hi,

 

Some of my users noticed a little bug.

 

They have set in there config to get the resolution like the normal way. But the game does not load the config like it should be. 

 

Like for me i have a resolution of 1600x900 pixels. But it does load the game at a much lower resolution. Do you guys notice this too?



#2
OFFLINE   hellreturn

hellreturn

    Management

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 2692 posts
158
On the road to fame

Nop it loads fine for me. I am using custom resolution and it works just fine. 



#3
OFFLINE   pat30724

pat30724

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts
2
A step in the right direction
  • LocationSteenwijk, Netherlands
I am using a custom resolution too. When i open up ET the normal way it does it the right way. But most of the times i open it up from xfire. And then it does not set the resolution like it should be.

#4
OFFLINE   BECK

BECK

    Advanced Member

  • Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
61
Getting Better
  • LocationDenver, CO

Could be that the configs are loaded as a relative path to the et.exe?    Normal Windows shortcuts have a 'Start in' property that should resolve to the fully qualified path to where et.exe resides.   From xfire, it doesn't have this property.   That would be my guess, at least.   So it tries to load the configs from the wrong directory.  

 

I suppose you could just put your resolution settings in your autoexec.cfg or any other config and just 'exec' it when the game loads up (with vidrestart)


Edited by BECK, 24 July 2013 - 02:36 PM.


#5
OFFLINE   Dragonji

Dragonji

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 514 posts
142
On the road to fame
  • LocationPoland

This is an engine thing. Every mod has got an own config. Keep in mind etmain is a mod too.



#6
OFFLINE   pat30724

pat30724

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts
2
A step in the right direction
  • LocationSteenwijk, Netherlands
Yeah i know. I have copyd the one in etmain to all other mods i have. It works on the other ones.

#7
OFFLINE   Sol

Sol

    Regular Member

  • Coders
  • PipPipPip
  • 113 posts
28
On a distinguished road
  • LocationPoland

You could also add "+set fs_game silent" as parameter inside Xfire's wolfenstein adv settings in "additional parameters line" but of course it will works only for silent servers.


Edited by Sol, 24 July 2013 - 09:05 PM.


#8
OFFLINE   pat30724

pat30724

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts
2
A step in the right direction
  • LocationSteenwijk, Netherlands
It does load the custom binds like it should do. Only the resolution not.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users