Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam Sign In
  • Create Account
Photo

Server restarting on loading custom campaign


  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#21
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4391 posts
341
Will become famous
  • LocationFinland

Do note that the nextcampaign is what gets executed after the current campaign.

 

This cvar may also have something to do with your issue.

http://mygamingtalk....#g_campaignFile



#22
OFFLINE   Reaper

Reaper

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
9
A step in the right direction

Tried that and I also tried setting it in the watchdog setting, have checked the g_campaignfile and its set to campaigncycle.cfg. 

Have just tried testing the server now and it still doesn't work...

 

Edit - 

 

Finally got it working, realized there was a mistake there in the g_campaignfile setting which I've just corrected. 

Server is running normally now :)


Edited by Reaper, 19 January 2014 - 07:07 PM.


#23
OFFLINE   Reaper

Reaper

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
9
A step in the right direction

Sorry for the double post guys.

But it appears that the server wasn't executing the campaigncycle.cfg at all, I've just added that into the server.cfg again and restarted the server and guess what?

Its crashing again. 



#24
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4391 posts
341
Will become famous
  • LocationFinland

Can you post the pk3 file you're using, with the *.campaign files?



#25
OFFLINE   ailmanki

ailmanki

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts
6
A step in the right direction

so in server.cfg just have
map oasis
You usually need to load a map before starting the campaign. But maybe that does not apply to silent.
On the other hand you said you tried loading the campaign, so that sounds like manual loading - and it still crashed.. so yeah post your pk3.
 
 
 
set d1 "clearspreerecords ;  campaign hhbotmulti172 ; set nextcampaign vstr d2"
set d2 "campaign hhbotmulti173 ; set nextcampaign vstr d1"

// server doesn't recognise the campaign command when the gamecode isn't running yet..
map oasis
wait 100
set d_initial "set g_gametype 4 ; map Atlantic ; set nextcampaign vstr d1"
vstr d_initial


Edited by ailmanki, 20 January 2014 - 08:29 AM.


#26
OFFLINE   Reaper

Reaper

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
9
A step in the right direction

Here is the link to the pk3 guys. 

 

https://www.mediafir...9855mfsx1uoape6

 

Edit - 

Aha just added the following into the campaigncycle.cfg

map oasis

wait 100

above set d_initial "set g_gametype 4 ; oasis ; set nextcampaign vstr d1"

vstr d_initial
 
And started the server to test it out and it to confirm it I done !nextmap and Caen2 loaded which is the second map in the Blitzkrieg campaign :D
So its working correctly now :)

Edited by Reaper, 20 January 2014 - 11:08 AM.


#27
OFFLINE   ailmanki

ailmanki

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts
6
A step in the right direction

great :)

the comment was actually right..

Usually people started a map on the command line already.. thats why its a bit awkward.
// server doesn't recognise the campaign command when the gamecode isn't running yet.



#28
OFFLINE   Reaper

Reaper

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
9
A step in the right direction

Indeed mate. Well, how about that gets mentioned in the wiki? Would've been a bit more helpful if it were mentioned earlier on though but thanks for that Ailmanki :) 



#29
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4391 posts
341
Will become famous
  • LocationFinland

I think I now know why it didn't work. You had this in your campaigncycle.cfg

set d_initial "set g_gametype 4 ; oasis ; set nextcampaign vstr d2"

While it indeed needs to have the map command to start the game.

set d_initial "set g_gametype 4 ; map oasis ; set nextcampaign vstr d2"

Like in the original campaigncycle.cfg.



#30
OFFLINE   ailmanki

ailmanki

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts
6
A step in the right direction

I think I now know why it didn't work. You had this in your campaigncycle.cfg

set d_initial "set g_gametype 4 ; oasis ; set nextcampaign vstr d2"

While it indeed needs to have the map command to start the game.

set d_initial "set g_gametype 4 ; map oasis ; set nextcampaign vstr d2"

Like in the original campaigncycle.cfg.

lol indeed, completely overlooked that



#31
OFFLINE   JohnDory

JohnDory

    Advanced Member

  • Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 248 posts
54
Getting Better
  • LocationCornwall, UK

and he wont need

map oasis
wait 100

in his campaigncycle.cfg as long as he has the map command in it.



#32
OFFLINE   Reaper

Reaper

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
9
A step in the right direction

I had to read your reply twice Gaoesa as I didn't get what the hell you were on about at first but after re-reading it I finally got it so I didn't have the map oasis in the command line but instead I just had oasis...So no map oasis wait 100 doesn't need to be in there at all however, as I've just said over at {WeB} clan forum now just to be safe we'll keep it the way it is to avoid any further problems that might arise if we change it again. 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users