Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam Sign In
  • Create Account
Photo

single or duel pistols ?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
OFFLINE   JohnDory

JohnDory

    Advanced Member

  • Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 248 posts
54
Getting Better
  • LocationCornwall, UK

For the last couple of weeks we have found that when you start playing on either side even with 4 stars for shooting, you only start with 1 pistol not

2.

Once you have realised and gone to the limbo menu to select it, you have two again after re-spawning.

the only problem is if you switch class it can happen again, it also happens if you swap teams.

Any one else seen this happen ?

ET v2.60b and silent v0.8.2 and omnibot Version : 0.84.2000


Edited by JohnDory, 10 May 2015 - 11:51 AM.


#2
OFFLINE   BECK

BECK

    Advanced Member

  • Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
61
Getting Better
  • LocationDenver, CO

I believe this is a duplicate of this thread:

 

http://mygamingtalk....bug/#entry15213



#3
OFFLINE   JohnDory

JohnDory

    Advanced Member

  • Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 248 posts
54
Getting Better
  • LocationCornwall, UK

it looks like it could be, good spot but it on ours it effects medics and engineers as well.



#4
OFFLINE   BECK

BECK

    Advanced Member

  • Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
61
Getting Better
  • LocationDenver, CO

This happens to me every time I play, no matter what class I am.   Usually happens if I join mid-map.   As soon as I select akimbos, and keep playing it stays on akimbos.  



#5
OFFLINE   ETsneak

ETsneak

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
19
On a distinguished road

I've also noticed this and no matter how many times I change it to akimbos it does the same thing. Some people on TS report the same issues and others say it stays on akimbos.

 

I noticed this problem on RC when I first started playing there and about a month later the problem stopped on it's own. I started playing on ETF and now the same issue.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users