Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam Sign In
  • Create Account
Photo

Question on E.T. Legacy and 8.2 Silent Server... Sound pk3

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
OFFLINE   RaNeR

RaNeR

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 80 posts
2
A step in the right direction
Hello... Question... Running E.T. Legacy (Client Side) Silent 8.2 Dedicated Game Server...
 Note: Server has two mods installed of Silent 8.2 (One mod has a lot of more eye and ear candy than the other) 
I’m running a custom sound pk3 on one of the mods of the Silent 8.2 server...
It’s working just fine... No problems at all...
I made a copy of the working sound pk3, changed some wav files made the proper changes to the...
wm_allies_chat.voice
wm_axis_chat.voice
wm_quickmessageAlt.menu
and the folder that has the wav files...
It is the exact same pk3 except for the wav file change ...
Removed the original and uploaded the renamed new sound pk3 on to the game server and redirect server...
It loads everything seems to be fine but the problem I having it will NOT execute on allies but works fine on axis...
I’m getting this error message on the game console... (IN RED TEXT)
"expected gender not found in voice chat file: scripts/ wm_allies_chat.voice" 
I’ve made enough pk3’s to know everything in the pk3 is correct...
There is no reason to be getting this message that I know off...
The (male text is on the top of wm_allies_chat.voice) exactly the same as it is on the wm_axis_chat.voice...
The axis works fine and nothing on the allies...
I uploaded to the other silent mod and it's giving me the same error...
I uploaded it to legacy client side and hosted the game on my pc and it works fine...
Driving me up the wall ...LOL...
File is too big to upload here...
I uploaded the file on the E.T. Legacy Forums...
 RaFaL looked at the sound pk3 could not find any errors and said it was working fine on the legacy mod... Below is the link for Legacy forums where you can get the file if you need it...
Has anybody run in to this on  Legacy 2.74 on Silent servers...
Thanks in advance for any help you can give me on this problem...





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users