Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam Sign In
  • Create Account
Photo

bots do not reset xp

- - - - -

  • Please log in to reply
35 replies to this topic

#21
OFFLINE   kino

kino

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 posts
2
A step in the right direction

Sure i have this cvars in it but that have nothing to do with the XPSave...maybe the flags but only 1.



#22
OFFLINE   kino

kino

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 posts
2
A step in the right direction

Sorry for double post!

 

Now i've got a additional problem. If i reset bots XP via RCON, at next map they get old XP back. Do nobody have a solution for it?



#23
OFFLINE   JohnDory

JohnDory

    Advanced Member

  • Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 246 posts
54
Getting Better
  • LocationCornwall, UK

that sounds like a path problem, try putting cvarlist fs in to rcon and see if it gives you what you are expecting and then check the omni-bot path is correct.



#24
OFFLINE   Petbark

Petbark

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 185 posts
30
Getting Better

Can you post your part of the cfg for nq that shows bot settings?



#25
OFFLINE   JohnDory

JohnDory

    Advanced Member

  • Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 246 posts
54
Getting Better
  • LocationCornwall, UK

sure

// Omni-bots
set omnibot_enable 1  //changed from 0
set omnibot_path "/home/harry/OGP_User_Files/omnibot/"  //changed from "/usr/local/games/enemy-territory/omnibotv084/"
set g_bot_maxXP 1000  //changed from -1
set g_bot_minPlayers 8  //changed from -1
set omnibot_flags 262160  //changed from 0

and the other bit which can compare if you like ?

set g_XPSave "15"
set g_XPSaveDirectory "/home/harry/OGP_User_Files/noquarter/nq/xpsave/" // changred from "/games/enemy-territory/nq/xpsave/"
set g_XPSaveMaxAge 691200 // 8 days
set g_XPDecay 0
set g_XPDecayFloor 540
set g_XPDecayRate 0
set g_maxXP -1

Edited by JohnDory, 02 November 2015 - 12:45 PM.


#26
OFFLINE   kino

kino

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 posts
2
A step in the right direction

I checked all settings and everything is setted correctly, but i've still the same problem :(



#27
OFFLINE   JohnDory

JohnDory

    Advanced Member

  • Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 246 posts
54
Getting Better
  • LocationCornwall, UK

sorry I don't know what else to suggest other than a re-install and check everything is working before you re-install the bots and then see how you get on.



#28
OFFLINE   kino

kino

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 posts
2
A step in the right direction

Thanks all for your support, i will re-install it!



#29
OFFLINE   kino

kino

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 posts
2
A step in the right direction

I've re-installed omnibot and i have the same problem. Bots XP do not reset and bots spams the console with !resetmyxp.

 

I really don't know what i should do! Any solution? PLEASE



#30
OFFLINE   JohnDory

JohnDory

    Advanced Member

  • Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 246 posts
54
Getting Better
  • LocationCornwall, UK

I've re-installed omnibot and i have the same problem. Bots XP do not reset and bots spams the console with !resetmyxp.

 

I really don't know what i should do! Any solution? PLEASE

it sounds like the path to omnibot is not set as it should be.

it looks like it is running the bots but not taking the settings your setting.

check your install paths and the paths in your settings.



#31
OFFLINE   kino

kino

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 posts
2
A step in the right direction

it sounds like the path to omnibot is not set as it should be.


The path to omnibot is/was correct!

it looks like it is running the bots but not taking the settings your setting.


That's it. But it was a bug from omnibot with NQ 1.2.9. I already reported it.

Yesterday i re-installed NQ 1.2.9 and omnibot 0.8.4 - completely fresh Installation
and i do a test run with the server. Yesterday at the Installation i checked also
all "old" files (wich i had before re-installing) and i saw that bots XP are saved at
xpsave file. And today i saw that if the maprotation starts again from first map,
all bots resets their XP to 0.
It's not really that what i tried to reach but it's better now. And because the
problems before came suddenly (after months of "problem-free"), we will see what
will happen :/

#32
OFFLINE   kino

kino

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 posts
2
A step in the right direction

First of all - sorry for doublepost!

 

1- So, the maxXP changed from itself from 15k to 50k...over night! And no, nobody except me have server and CP datas! Also i didn't restarted the server since yesterday!

2- I can't change anymore any settings in omni-bot.cfg! Yes i have fULL access to EACH folder and file on that server!

 

:(



#33
OFFLINE   JohnDory

JohnDory

    Advanced Member

  • Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 246 posts
54
Getting Better
  • LocationCornwall, UK

1. I dont know about that.

2. my attributes are set to 644 for the omni-bot.cfg, if you cannot edit it try stopping the server first and always download it to edit it.



#34
OFFLINE   kino

kino

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 posts
2
A step in the right direction

2. my attributes are set to 644 for the omni-bot.cfg, if you cannot edit it try stopping the server first and always download it to edit it.


This i do everytime if i want to edit something in any .cfg!

#35
OFFLINE   Petbark

Petbark

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 185 posts
30
Getting Better
If the folder where the player database/bit info has not got the correct permissions then the system cannot rewrite the relevant info.
I would say check all permissions within the game install to make sure they are correct. Do you have log files being written?

#36
OFFLINE   kino

kino

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 posts
2
A step in the right direction
I have ALL permissions at all files except lua files. And no, i cannot see server log files - except the game specific logs.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users