Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam Sign In
  • Create Account
Photo

XP resets after server restart


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
OFFLINE   kajto3

kajto3

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 40 posts
3
A step in the right direction

Hello

my problem is, XP resets for all players after server restart. My settings are fine:

 

server.cfg

set g_XPSave 21
set g_XPSaveFile "xpsave.cfg"
set g_XPSaveMaxAge_xp 48o
set g_XPSaveMaxAge 48o
set g_XPDecay 0
set g_XPDecayRate 0.0
set g_XPDecayFloor 0.0
set g_maxXP -1
set g_dbUserMaxAge 48o

When I check them with rcon on server they are the same, except for g_dbUserMaxAge - it says 0, default 0.

 

Admin levels are saved fine.

 

The last settings in cfg are:

exec omni-bot.cfg
exec maps.cfg

 

maps.cfg contains:

set d1 "set g_gametype 6 ; map oasis ; set nextmap vstr d2"
set d2 "set g_gametype 6 ; map battery ; set nextmap vstr d3"
set d3 "set g_gametype 6 ; map goldrush ; set nextmap vstr d4"
set d4 "set g_gametype 6 ; map radar ; set nextmap vstr d5"
set d5 "set g_gametype 6 ; map railgun ; set nextmap vstr d6"
set d6 "set g_gametype 6 ; map fueldump ; set nextmap vstr d1"
vstr d1

exec omni-bot.cfg

Server command-line contains additionally:

+map oasis (I have to set +map, it's forced in panel)

+exec server.cfg (1 cfg)

 

It must be something with this g_dbUserMaxAge. Why it resets to 0? I have set only 1 that cvar. I exec only 1 server config.

 

Can it be something with my xpsave.cfg path? I can't find xpsave file though.

 

Thanks in advance for help.

 



#2
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4391 posts
341
Will become famous
  • LocationFinland

There is no g_XPSaveFile cvar. Your problem is that your launching the mod with the map command, when the g_XPSave is 0, and only after that you execute the server.cfg, which sets the correct value for it. You need to have the g_XPSave value set before the mod launches. You should read the Wiki for installation instructions and cvars.



#3
OFFLINE   kajto3

kajto3

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 40 posts
3
A step in the right direction

So, disabling +map from the command-line will possibly fix the problem?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users