Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam Sign In
  • Create Account
Photo

Hello Guys! Hoobledoop!

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
OFFLINE   hoobledoop

hoobledoop

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
2
A step in the right direction
  • LocationPerth, Scotland

Hey all!

 

I am new to hosting a server. to which i shall be doing over the next week or so. can anyone direct me to lets say "newbs 101 guide" to setting up and running a Wolfenstein Enemy Territory Silent Mod Server please :)

 

 

Any help would be greatly appreciated. as i have no clue what i'm doing :)



#2
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4391 posts
341
Will become famous
  • LocationFinland

Welcome! This is what we have written for installing the silEnT mod: http://mygamingtalk....d_Installation

The Wiki covers most of the things related to silEnT: http://mygamingtalk....wiki/SilEnT_Mod

 

For installing an Enemy Territory server, create directory for the installation to any location. From your client installation, you can copy the etded binary to the root of it and the etmain directory as a whole under the root directory. Follow the Wiki instructions to add silent to it and for the start command. You should have a working installation now, which you can then continue configuring to your needs. There are some startup scripts for servers around the net to get it running in the background, if you're using a Linux server.



#3
OFFLINE   alex

alex

    Regular Member

  • Subscriber
  • PipPipPip
  • 63 posts
12
A step in the right direction
  • LocationFrance

I Will provide help as much as you need!

Good luck.



#4
OFFLINE   hoobledoop

hoobledoop

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
2
A step in the right direction
  • LocationPerth, Scotland

awesome guys! thank you. well the host is still down it seems! 

 

will read through everything given to me :) thank you!! :)


Edited by hoobledoop, 06 December 2015 - 09:28 AM.


#5
OFFLINE   hoobledoop

hoobledoop

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
2
A step in the right direction
  • LocationPerth, Scotland

Hiyah everyone again! :)

 

I have the server now. and i have made some minor adjustments too it..

 

but what i am struggling to locate and "fix" shall we say.

 

are:-

 

1) edit current admin levels/names (also how to remove admin levels that are already assigned to players if even possible)

2) how to edit the bot names... i just cant seem to find where its located at all

3) also. disabling that god awful ppsh weapon.. i have reduced its damage but tbh would rather have it removed! im a little confused. as my only knowledge in configs has been client side. so these parameters are slightly confusing me :)

 

 

again any help with this would be greatly appreciated. as i am totally new to this and trying to learn as i go :)



#6
OFFLINE   alex

alex

    Regular Member

  • Subscriber
  • PipPipPip
  • 63 posts
12
A step in the right direction
  • LocationFrance

1) Your answer is !useredit GUIID Level (New value)

http://mygamingtalk....Silent_Shrubbot for more details & commands

 

2) Edit the file omni-bot/et/scripts/et_botnames.gm

 

3) g_classWeapons "0"


Edited by alex, 08 December 2015 - 10:39 AM.


#7
OFFLINE   hoobledoop

hoobledoop

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
2
A step in the right direction
  • LocationPerth, Scotland

1) Your answer is !useredit GUIID Level (New value)

 

 

 

 

So do i need to know their GUIID ?



#8
OFFLINE   alex

alex

    Regular Member

  • Subscriber
  • PipPipPip
  • 63 posts
12
A step in the right direction
  • LocationFrance

So do i need to know their GUIID ?

!usersearch will provide this information.

 

http://mygamingtalk....Silent_Shrubbot << again.



#9
OFFLINE   hoobledoop

hoobledoop

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
2
A step in the right direction
  • LocationPerth, Scotland

!usersearch will provide this information.

 

http://mygamingtalk....Silent_Shrubbot << again.

 

 

sorry alex :) thank you for the help :) its been appreciated. I have the server up and running. and 90% set up how i would like it.

 

All help with this has been greatly appreciated thank you all :)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users