Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam Sign In
  • Create Account
Photo

cant join servers??


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
OFFLINE   Dookie

Dookie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 420 posts
55
Getting Better
  • LocationCroatia

hey guys,

 

im experiiencing a problem with this error when i try to join silent servers ui_menus_silent.txt not found

 

 

How much ive noticed it is happening only whne i try to join 0.8.2. servers, any idea whats causing it?

 

thx



#2
OFFLINE   JohnDory

JohnDory

    Advanced Member

  • Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 248 posts
54
Getting Better
  • LocationCornwall, UK

have you deleted 0.9.0 version from your silent directory ?



#3
OFFLINE   Dookie

Dookie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 420 posts
55
Getting Better
  • LocationCroatia

have you deleted 0.9.0 version from your silent directory ?

No, but thats pretty foolish that you cant even join 082 servers if u visited some of 090 server.

 

I mean it doesnt make me confused because I will come here and ask, but it does make many other players, and they prolly go to play another mod etc...



#4
OFFLINE   JohnDory

JohnDory

    Advanced Member

  • Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 248 posts
54
Getting Better
  • LocationCornwall, UK

so you can now get on having deleted the update ?



#5
OFFLINE   Dookie

Dookie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 420 posts
55
Getting Better
  • LocationCroatia

¸yup



#6
OFFLINE   sageone

sageone

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 59 posts
2
A step in the right direction
  • LocationToronto

As a rule of thumb I make a new install of wolf for each new server I join.  Never had an issue with compatibility or missing textures since :)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users