Jump to content

Google jobber på en ny nettbrettmodus til Chrome OS


Recommended Posts

Med sitt beskjedne strøm- og minneforbruk er Chrome OS et naturlig valg for konverterbare enheter. Snart blir det også enda bedre, med dedikert nettbrettmodus.

Den nye touch-vennlige versjonen kommer til å være mer lik Android, der fokuset i designet ligger mer på fingrene. Eksempelvis vil nå «app launcher» starte i fullskjermsmodus, slik at man lettere kan finne frem til verktøyet man trenger, fremfor å kreve overflødige trykk, som i dag.

Hjem-knappen er også i ferd med å få en oppdatering. I den nye nettbrettmodusen vil et enkelt trykk minimere alle app-vinduer istedenfor å åpne eller lukke «app launcher»-en. Det er en liten endring, men det kommer til å spare en for mye klundrete trykking og swiping. 

You've got the touch

Alt dette kommer i kjølvannet av nyheten om at Google jobber med en oppdatering som gjør Chrome-nettleseren mer touch-vennlig. Denne tar også visuell inspirasjon fra Android, der informasjon blir vist på «kort» og avrundede, mer trykkbare, knapper.

Det er ingen utgivelsesdato knyttet til Chrome OS-oppdateringen, men den nye versjonen av nettleseren er ventet å komme 2. september. Vi holder deg oppdatert, og kommer tilbake med mer informasjon når vi får den nye versjonen i hende. 

Via XDA Developers

http://feeds.feedburner.com/~r/techradar/software-news/~4/l50Fl2e4F24
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...