Jump to content

Photo

Google jobber p en ny nettbrettmodus til Chrome OS


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
OFFLINE   sincity

sincity

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2980 posts
63
Getting Better

Med sitt beskjedne strøm- og minneforbruk er Chrome OS et naturlig valg for konverterbare enheter. Snart blir det også enda bedre, med dedikert nettbrettmodus.

Den nye touch-vennlige versjonen kommer til å være mer lik Android, der fokuset i designet ligger mer på fingrene. Eksempelvis vil nå «app launcher» starte i fullskjermsmodus, slik at man lettere kan finne frem til verktøyet man trenger, fremfor å kreve overflødige trykk, som i dag.

Hjem-knappen er også i ferd med å få en oppdatering. I den nye nettbrettmodusen vil et enkelt trykk minimere alle app-vinduer istedenfor å åpne eller lukke «app launcher»-en. Det er en liten endring, men det kommer til å spare en for mye klundrete trykking og swiping. 

You've got the touch

Alt dette kommer i kjølvannet av nyheten om at Google jobber med en oppdatering som gjør Chrome-nettleseren mer touch-vennlig. Denne tar også visuell inspirasjon fra Android, der informasjon blir vist på «kort» og avrundede, mer trykkbare, knapper.

Det er ingen utgivelsesdato knyttet til Chrome OS-oppdateringen, men den nye versjonen av nettleseren er ventet å komme 2. september. Vi holder deg oppdatert, og kommer tilbake med mer informasjon når vi får den nye versjonen i hende. 

Via XDA Developers


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users