Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam Sign In
  • Create Account
Photo

Greetings


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#21
OFFLINE   =EMP=Avery13

=EMP=Avery13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 202 posts
15
On a distinguished road
  • LocationProvidence, RI
BUMP!

Ok.. this time I am having issues with the other end of the greetings. My sounds are playing just fine, but the actual greeting messages are not playing this time.

This is what my level 0 (default) looks like:

[level]
level     = 0
name     = New Player
flags     = aM#
greeting = ^2Welcome ^1New Player ^2to the server!
greeting_sound = sound/greetings/newplayer.wav

Sound is playing, just not the greeting text itself.

#22
OFFLINE   =EMP=Avery13

=EMP=Avery13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 202 posts
15
On a distinguished road
  • LocationProvidence, RI
Anyone know?

#23
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4391 posts
341
Will become famous
  • LocationFinland
It looks ok. Could you check if there are parse errors from the log. Also, you can use [n] and the actual nickname of the player is used in the greeting.

#24
OFFLINE   wajdzik

wajdzik

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 24 posts
1
A step in the right direction
What do you have in
g_greetingPos
??

#25
OFFLINE   =EMP=Avery13

=EMP=Avery13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 202 posts
15
On a distinguished road
  • LocationProvidence, RI

What do you have in

g_greetingPos
??


That is set to 4.

#26
OFFLINE   wajdzik

wajdzik

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 24 posts
1
A step in the right direction
So yours greetings is show only in console. Change to 3. Ihmo is best place to greetings




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users