Jump to content

kajto3

kajto3

Member Since 04 Apr 2011
Offline Last Active Feb 18 2018 01:57 PM
-----

Issues I've Posted

    Client crash (maybe sound related)

    Posted 3 Nov 2013

    Hi all,

    Today I got crashed on silent server. It crashed to the main menu, with crash information like this:
    -8<------- Crash Information ------->8-
    Yes, that's the whole information. The silent_crash.log in silent folder shows exactly the same.

    I played some time on one server, which has its own soundpack and so on. Then I decided to go on another silent server. Of course, some sounds from the previous server still appear on the second server - it is normal, and happens on all mods. To fix it, you just need to type /snd_reload. And I did so, on the beginning of the map (streets of italy) and everything worked fine. Then, after a few minutes, I got the crash.

    Then I tried to connect again. I got invalid pk3 error, did /vid_restart and reconnected. When I succesfully connected again I got no sound at all. Well, thought it is another bug, so tried snd_reload. But nothing happened. No info in console (there should be an info like 'reloading sounds...') and no 'unknown command' error. Just nothing. Only the whole sound restart (snd_restart) helped. Sound came back, and snd_reload started working again.

    Sorry for such a long description, I hope you understand everything... And I must admit, it is not the first time I get this crash...

    Shrubbot custom command bug 123

    Posted 11 Aug 2013

    Hello
    Firstly, I'd like to say that it is not any weighty bug and I don't know if I can actually call it 'bug'.
    Recently I've tried to make a custom command called !serverrestart. Everything worked fine. This is the command:
    [command]
    command  = ^1serverrestart
    exec	 = killserver; exec server.cfg
    desc	 = Server restart
    syntax   =
    levels   = 999
    When typing !serverrestart the server restarted fine.
    But I wanted to make it harder to make a mistake or unwanted restart so I added some numbers to the command. Then the command looked like this:
    [command]
    command  = ^1serverrestart123
    exec	 = killserver; exec server.cfg
    desc	 = Server restart
    syntax   =
    levels   = 999
    And when typing !serverrestart123 nothing happens. The console log shows only say !serverrestart123. Trying to put this with /!serverrestart123 caused error 'unknown cmd !serverrestart123'. But only typing this command with rcon caused the restart. I know I did everything fine with the shrubbot.

    Server crashes after commands like !sniperwar, !shuffle

    Posted 12 Feb 2013

    Hello all. Im starting a big discussion (I hope) about a problem WE (server Polskie Demony Wojny) or maybe someone else have. It's about (random?) crashing of the server after some admin command without any error. There is no crash info in logs, and the last line of alive server is not a !sniperwar command! I mean, there is no command in log like !sniperwar, just a gap, difference in server uptime.
    And it is not caused only by '!sniperwar on'. The other commands noticed are: !shuffle, !panzerwar on, !nextmap (crash before the next map).
    I think the same problem had/has the Polska Vodka server. I know them from their site, and I sometimes play on their server. The crash looked very similarily. This is the thread:
    http://mygamingtalk....e-server-crash/
    But.. We have our dedicated server. They have a server in Zabijaka. Our hosting is strong, I havent touched a qmm. Anyway we have many maps in etmain. But if we reduce map amount, will we solve the problem or just hide it? And it's not sure it will help. I'm gonna open a test server on official 2.60b binary, as Dragonji adviced me.
    It doesnt depend on map. It doesnt depend on amount of players (I checked with 62 bots or eg 10 bots+4 players). I tried cause the crash by spamming with these commands. But nothing.
    Any ideas, how can I reproduce this crash, in order to find the reasons?
    Greetings

    Server crash

    Posted 27 Aug 2012

    My server crashed and I don't know why... Crash information:

    13:00:37 -8<------- Crash Information ------->8-
    13:00:37 Please forward to silEnT mod team.
    13:00:37 ---------------------------------------
    13:00:37 Version: silEnT 0.5.2 Linux
    13:00:37 Map: supply
    13:00:37 Signal: Segmentation fault (11)
    13:00:37 Siginfo: 0xbff5b9cc
    13:00:37 Code: 1
    13:00:37 Faulting Memory Ref/Instruction: 0x20a80a3c
    13:00:37 DSO Information:
    13:00:37 0xb7771000 (unknown)
    13:00:37 0xb775b000 /lib/i386-linux-gnu/i686/cmov/libdl.so.2
    13:00:37 0xb7735000 /lib/i386-linux-gnu/i686/cmov/libm.so.6
    13:00:37 0xb75d7000 /lib/i386-linux-gnu/i686/cmov/libc.so.6
    13:00:37 0xb7770000 /lib/ld-linux.so.2
    13:00:37 0xb2518000 /lib/i386-linux-gnu/i686/cmov/libnss_compat.so.2
    13:00:37 0xb2501000 /lib/i386-linux-gnu/i686/cmov/libnsl.so.1
    13:00:37 0xb24f6000 /lib/i386-linux-gnu/i686/cmov/libnss_nis.so.2
    13:00:37 0xb24ea000 /lib/i386-linux-gnu/i686/cmov/libnss_files.so.2
    13:00:37 0xb24e4000 /lib/i386-linux-gnu/i686/cmov/libnss_dns.so.2
    13:00:37 0xb24d0000 /lib/i386-linux-gnu/i686/cmov/libresolv.so.2
    13:00:37 0xaefb0000 /usr/lib/i386-linux-gnu/libstdc++.so.6
    13:00:37 0xaef93000 /lib/i386-linux-gnu/libgcc_s.so.1
    13:00:37 0xaeca7000 /lib/i386-linux-gnu/i686/cmov/librt.so.1
    13:00:37 0xaec8e000 /lib/i386-linux-gnu/i686/cmov/libpthread.so.0
    13:00:37 0xaf099000 /home/et/et/silent/qagame.mp.i386.so
    13:00:37 0xae2d3000 /home/et260/et/omni-bot/omnibot_et.so
    13:00:37 Stack frames: 9 entries
    13:00:37 Backtrace:
    13:00:37 (1) /lib/i386-linux-gnu/i686/cmov/libc.so.6(+0x15a60b) [0xb773160b]
    13:00:37 (2) /home/et260/et/omni-bot/omnibot_et.so(_ZN7AiState10ScriptGoal10GotoRandomERKNS_11MoveOptionsE+0xfd) [0xae4c8b2d]
    13:00:37 (3) /home/et260/et/omni-bot/omnibot_et.so(_ZN12gmScriptGoal18gmfGotoRandomAsyncEP8gmThread+0xe2) [0xae4c8ca2]
    13:00:37 (4) /home/et260/et/omni-bot/omnibot_et.so(_ZN8gmThread14PushStackFrameEiPPKhS2_+0xa1) [0xae405d31]
    13:00:37 (5) /home/et260/et/omni-bot/omnibot_et.so(_ZN8gmThread11Sys_ExecuteEP10gmVariable+0x642) [0xae406702]
    13:00:37 (6) /home/et260/et/omni-bot/omnibot_et.so(_ZN9gmMachine7ExecuteEj+0x140) [0xae3f9320]
    13:00:37 (7) /home/et260/et/omni-bot/omnibot_et.so(_ZN12IGameManager10UpdateGameEv+0x46) [0xae511ac6]
    13:00:37 (8) /home/et260/et/omni-bot/omnibot_et.so(_Z9BotUpdatev+0x13) [0xae511de3]
    13:00:37 (9) /home/et/et/silent/qagame.mp.i386.so(+0x105dfd) [0xaf19edfd]
    13:00:37 -8<--------------------------------->8-