Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam Sign In
  • Create Account
Photo

Nitmod error!

- - - - -

  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1
OFFLINE   Zer0o0

Zer0o0

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 posts
5
A step in the right direction

im giving a try at your mod but i can't get it working. I getting the following error:

 

Setting MOTD...

Lua API: Loading LuaESMod.lua
[LESM] Initializing...
Lua API: et_InitGame error running lua script: /home/et/server1/nitmod/LESM/Core.lua:636: attempt to call a nil value
^4Game Initialization completed in 0.26 seconds.
Omni-bot: ^2Looking for /home/et/server1/omni-bot/omnibot_et.so, 
Omni-bot: ^2Found Omni-bot: /home/et/server1/omni-bot/omnibot_et.so, Attempting to Initialize
Omni-bot: ^2Omni-bot Loaded Successfully
^2ET autoexec script executed. 
^2Loaded Waypoints.
^2Bot Initialized in 0.11 seconds.
^4Omni-Bot Initialization completed in 0.11 seconds.
^1Warning: setstate called and no entities found
^1Warning: setstate called and no entities found
^1Warning: setstate called and no entities found
^2161 Goals Loaded, 25 Goals Deferred, 0 Goals could not load. elapsed time: 0.06 seconds
Lua API: et_ClientConnect error running lua script: /home/et/server1/nitmod/LESM/ConsoleObject.lua:72: attempt to index field 'Debug' (a nil value)
ClientConnect: 1
Userinfo: \name\TeH Boobinator\rate\25000\snaps\20\ip\localhost\n_guid\000000000000000000000000BOT00001\x\00-00-00-00-00-00\cl_punkbuster\0\cl_anonymous\0
[Error] Creating ClientObject from client number 1
Lua API: et_ClientUserinfoChanged error running lua script: [string "LuaESMod.lua"]:220: attempt to index local 'Client' (a nil value)
ClientUserinfoChanged: 1 n\TeH Boobinator\t\1\mu\0\rf\0\c\2\r\0\m\0000000\s\0000000\dn\\dr\0\w\22\lw\22\sw\2\rn\1\lc\2\xp\0 0 0 0 0 0 0 \u\0\sc\0\tv\0
Lua API: et_ClientSpawn error running lua script: /home/et/server1/nitmod/LESM/ConsoleObject.lua:72: attempt to index field 'Debug' (a nil value)
ClientBegin: 1


#2
OFFLINE   Zer0o0

Zer0o0

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 posts
5
A step in the right direction

I found what was the problem. sorry it was my fault my basepath is different from homepath.

 

Can someone close this threat?







Also tagged with one or more of these keywords: LESM Support

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users