Jump to content

Photo

Why my own commands are not in !help


  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1
OFFLINE   NiEGaz0wany

NiEGaz0wany

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 45 posts
0
Unknown
I have a problem

I was created new command and its working but...
I dont see it in !help commands

I have only 81 standart commands...


This is in shrubbot

[command]
command = lagoff
exec = exec nalagi.cfg
desc = Wylacza lagi
levels = 0 1 2 3 4 5
I can use !lagoff but i dont see it in !help

#2
OFFLINE   NiEGaz0wany

NiEGaz0wany

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 45 posts
0
Unknown
81 av.... commands but i see only 80 without this my

#3
OFFLINE   TheSilencerPL

TheSilencerPL

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 3109 posts
219
On the road to fame
  • LocationPoland
Only commands compiled into the mod are printed out by the !help command, that's what I know at least.

#4
OFFLINE   NiEGaz0wany

NiEGaz0wany

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 45 posts
0
Unknown
So how other players can find a new commands ?

#5
OFFLINE   cinco

cinco

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 42 posts
5
A step in the right direction
  • LocationSpain
These are the limits on the shrubbot file:

Maximum number of admin-defined commands: 63

http://mygamingtalk....r.html#shrubbot

Edited by cinco, 04 January 2012 - 09:24 AM.


#6
OFFLINE   NiEGaz0wany

NiEGaz0wany

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 45 posts
0
Unknown
Standart commands i have 80

But no one of my commands.. is something what we can do ?

Maeby !mycmds from enhmod ? Can i instal enhmod on server?

#7
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4468 posts
362
I am just really nice
  • LocationFinland
Custom commands are also printed.

EDIT:
Does it print anything if you do "!help lagoff"?

EDIT2:
Also, what is your admin level? I think you have granted yourself the '*' flag but is the level number listed in the levels defined in the command?

#8
OFFLINE   NiEGaz0wany

NiEGaz0wany

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 45 posts
0
Unknown
When i Print !help lagoff
i see Wylacza lagi

My admin level was setting to 5 becouse i want to check this and i see 13 commands
But
14 commands avil...

#9
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4468 posts
362
I am just really nice
  • LocationFinland
It is a bug the last commands are not always printed. You can notice the !time command is also missing from the !help output with '*' set to the level. Fixed in next version.

#10
OFFLINE   Dr.Tr!be

Dr.Tr!be

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
0
Unknown
  • Locationparis, FRANCE
lol, ok it was that...
i've noticed that prob, what make me crazy lol ...
thanks gaoesa !

#11
OFFLINE   Petbark

Petbark

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 185 posts
30
Getting Better
On our server the custom commands are listed in the !help.

But they only showed after a server restart.

#12
OFFLINE   NiEGaz0wany

NiEGaz0wany

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 45 posts
0
Unknown
I was restarting my server but its dont work again


And can i instal the enhmod on my server and silentmod 0.5.0 ?

#13
OFFLINE   gaoesa

gaoesa

    Advanced Member

  • Management
  • PipPipPipPip
  • 4468 posts
362
I am just really nice
  • LocationFinland
Server restart doesn't have effect unless some changes are made to the shrubbot.cfg file. It is a bug in the !help command as I stated before. It is fixed in next version.

We have no control over enhmod and we cannot make any statements of it's workability or help you if it causes problems. Test it on your own risk and if problems occur, reproduce the problems with clean installation before reporting.

#14
OFFLINE   Dr.Tr!be

Dr.Tr!be

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
0
Unknown
  • Locationparis, FRANCE
i clearly followed the steps :

Installation notes:

Steps:

- Copy the /jaymod*.* binaries(zip file) in your [server]/jaymod path(probably overwrite).

- Copy the /ModEnhConfig.xml config file(zip file) in your [server]/jaymod path(changed path since 1.0.3) containing the mod files. Done!

- With RCON you can setup the admin, otherwise no one have rights(included yourself).
Example: "!setlevel ETPlayer 999" (Full admin rights - levels are defined in "enhmod_level.db" )

- On other mods(except downloadable package from jaymod 2.1.7/2.1.8) replace the binary "enhmod_qagame.mp.i386.xxx" with the original "qagame.mp.i386.xxx" binary from other mod .

Thats all!


... and nothing :/


Edited by Dr.JeKylL, 05 January 2012 - 12:14 AM.


#15
OFFLINE   phantasm

phantasm

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 posts
6
A step in the right direction

I was restarting my server but its dont work again


And can i instal the enhmod on my server and silentmod 0.5.0 ?


I used enhanced mod v109e on silent 0.5.0 and it works OK.

Also, my custom commands in shrubbot.cfg show up when I use !help.

#16
OFFLINE   NiEGaz0wany

NiEGaz0wany

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 45 posts
0
Unknown
So i waiting for Silentmod 0.5.1 :)

When ?

#17
OFFLINE   Dr.Tr!be

Dr.Tr!be

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
0
Unknown
  • Locationparis, FRANCE

I used enhanced mod v109e on silent 0.5.0 and it works OK.

Also, my custom commands in shrubbot.cfg show up when I use !help.


can you explain how you do it work for all please :D ??

Edited by Dr.JeKylL, 06 January 2012 - 04:00 AM.


#18
OFFLINE   Petbark

Petbark

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 185 posts
30
Getting Better
Can you confirm how you got enhmod to work in silent.

#19
OFFLINE   Dr.Tr!be

Dr.Tr!be

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
0
Unknown
  • Locationparis, FRANCE

Can you confirm how you got enhmod to work in silent.

yeah better lol.. sorry for my bad english :s

#20
OFFLINE   phantasm

phantasm

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 posts
6
A step in the right direction
Download it from here: "Download binaries (All-In-One-Pack) - enhmod.zip"

When you unzip it you will see a big mess of folders and files. The folders all contain jaymod qagame files that you don't need. Ignore the folders completely. You only need some of the files for silent.

Next go into your silent folder on your server and rename your "qagame_mp_x86.dll" (Windows) or "qagame.mp.i386.so" (Linux) to either "enhmod_qagame_mp_x86.dll" or "enhmod_qagame.mp.i386.so".

Now copy all the files except these to your silent mod folder:
enhmod_qagame_mp_x86.dll
enhmod_qagame.mp.i386.so
jaymod_enh.dll
jaymod_enh.so

You are replacing your original silent mod qagame file with the one from enhanced mod, and the silent mod one becomes "enhmod_qagame...".

When you restart the server it should now be running enhanced mod.

You can modify weapons with the ModEnhCfg.xml file. This is somewhat controversial, so I will not go into details. But you should be able to figure it out if you look through this file in Notepad or Notepad Plus (free software).




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users